vestnik

(VIDEO) Poglejte, kako so policisti ustavili navijače Gorice

Vestnik, 14. 11. 2018
Vestnik.si
Policisti so novogoriške navijače zadržali v Černelavcih. 
Črna kronika

Navijači Gorice so minulo soboto posneli dogajanje v Černelavcih, ko so jih pričakali in ustavili policisti ter jim tako preprečili odhod na stadion Fazanerija. 

Na spletu je uporabnik, verjetno pripadnik Terror Boysov, objavil posnetek dogajanja in ga poimenoval Napad na Boyse. Kot smo že poročali, sta se dva kombija poskušala izogniti policijski kontroli, ki bi ju pospremila na stadion. Takoj po začetku postopka so gostujoči navijači žalili policiste in niso upoštevali njihovih opozoril, prav tako pa niso hoteli izročiti osebnih dokumentov, da bi policisti ugotovili njihovo identiteto. Kaj se je zgodilo, si lahko ogledate spodaj.


##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/BjC1Kr4Vz2E##


Policisti Posebne policijske enote so po besedah tiskovne predstavnice Suzane Rauš zoper šest navijačev uporabili prisilna sredstva zaradi neupoštevanja ukazov, nedostojnega vedenja do policistov, ker niso hoteli izročiti dokumentov, prav tako so postajali agresivni ter zaradi vzpostavitve javnega reda. Pridržali so jih do zaključna nogometne tekme. Zoper njih je bilo izdanih šest plačilnih nalogov. Preberite tudi Šest navijačev Gorice končalo v lisicah.

Vestnik.si
Policisti so novogoriške navijače zadržali v Černelavcih. 
terror boysi policija černelavci